Default image

SpareBank 1 – banker i landstoppen

Norsk Familieøkonomi har kåret Norges beste banker for 2009.

Her finner du oversikt over følgende kategorier: Beste totalbank, beste storbank, beste boliglån, beste brukskonto, beste høyrentekonto og beste BSU.

Og flere lokale SpareBank 1 – banker hevder seg helt i toppen: I den gjeveste kategorien; beste totalbank, er det Postbanken som overrasker med å vinne trofeet. Imidlertid holder fjorårets vinner; BNP Paribas og fjorårets toer; Sparebank 1 Modum fortsatt stand blant de beste med henholdsvis andre og tredje plass. På femteplass finner vi SpareBank 1 Hallingdal, som har gjort et stort byks fra 49.plass i 2008. SpareBank 1 Oslo Akershus  havnet på syvende plass i år, mens SpareBank 1 Nord-Norge kapret tiendeplassen.

I SpareBank 1 Oslo Akershus er Kåre Johan Osen, direktør i Personmarked SpareBank 1 Oslo Akershus, fornøyd. – Dette er virkelig flott. Vår strategi er ikke å være billigst, men å være gode over tid. Derfor er det viktig for banken å være godt plassert i slike målinger. Dette er en bekreftelse på at våre kunder får god rådgivning, konkurransedyktige tjenester og produkter hos oss.

– Det er spesielt hyggelig at dette ikke er omtale med bakgrunn i en enkelthendelse, men en vurdering gjennom et helt år. Vi vil fortsette med å være offensive i markedet, og 2010 kommer til å bli et godt og spennende år, sier Osen.

Kunde i kassa i banken

Leave a Reply