Default image

SpareBank 1 med bred satsing på kapitalmarkedet

SpareBank 1 ønsker å styrke sin posisjon innenfor kapitalmarkedsområdet. Ambisjonen er en posisjon som tilsvarer posisjonen innenfor tradisjonell bankvirksomhet. Som et ledd i denne strategien, er Martin Hagen ansatt som ny adm. direktør i Argo Securities – SpareBank 1 Gruppens kapitalmarkedsselskap. Han har tidligere ledet First Securities.

Store ambisjoner
– Jeg vender nå tilbake til SpareBank 1, et system jeg kjenner og som har ambisjoner og muligheter som passer meg svært godt. Ambisjonen er å etablere et SpareBank 1 Markets, som et ledende kapitalmarkedsmiljø i Norge, sier Martin Hagen. – SpareBank 1 nærmer seg en markedsandel i bankmarkedet på 20 %, og SpareBank 1s ambisjon er å løfte dette området til samme nivå.

Hva har Martin gjort tidligere?
Martin Hagen har bred bakgrunn fra kapitalmarkedsområdet. Han var adm. direktør i First Securities fra 2000 – og bygget opp meglerhuset under SpareBank 1s og Swedbanks eierskap. Han gikk av som leder i 2009, og har etter dette bygget opp rådgivnings- og forvaltningsenheten First Wealth Management, med 6 mrd. kr i forvaltning.

Vår ønskekandidat
Adm. direktør Kirsten Idebøen i SpareBank 1 Gruppen er svært fornøyd med ansettelsen. – Martin har lenge vært vår ønskekandidat for å løfte kapitalmarkedsarbeidet videre. Det er gjennom Argo bygget et fundament. Nå er tiden inne for en kraftfull satsing, der vi utnytter styrken i SpareBank 1-systemet og en spennende lederansettelse.

Vi gleder oss :)

One response to “SpareBank 1 med bred satsing på kapitalmarkedet”

  1. […] This post was mentioned on Twitter by Christian Brosstad and Øystein Bortne, SpareBank 1 Gruppen. SpareBank 1 Gruppen said: Ny sjef i Argo Securities – SpareBank 1 Gruppens kapitalmarkedsselskap: http://bit.ly/fjXQ8p […]

Leave a Reply